Κυριακή 20 Απρ 2014 beta v.2.0
Δημοσίευση : 07:54 02-07-2010

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ..ΓΙΑΓΙΑΣ, ΓΙ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΤΑΛΕΥΚΑ, ΠΕΛΜΑΤΑ ΧΩΡΊΣ ΨΕΓΑΔΙΑ, ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΛΛΙΆ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΤΑΡΙΙΔΑ

A A

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ..ΓΙΑΓΙΑΣ, ΓΙ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΤΑΛΕΥΚΑ, ΠΕΛΜΑΤΑ ΧΩΡΊΣ ΨΕΓΑΔΙΑ, ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΛΛΙΆ
ΚΑΙ ΔΕΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΤΑΡΙΙΔΑ

Αν θέλετε δόντια κατάλευκα, θά τό επιτύχετε  με ένα μείγμα από χονδρό αλάτι και μαγειρική σόδα (διαλύουν τα δύο συστατικά με λίγες σταγόνες ζεστό νερό).

Απλώνετε το μιγμα  με τα δάχτυλα και το αφήνουν να δράσει για λίγα λεπτά...
Tο χονδρό αλάτι σε συνδυασμό με το διττανθρακικό νάτριο (σόδα) δρουν σαν λευκαντικό των δοντιών. H σόδα, λόγω της αντιόξινης και αφρίζουσας ιδιότητάς της, χρησιμοποιείται γενικά σε στοματικά διαλύματα, σε σαμπουάν καθώς και σε αποσμητικά για την εξουδετέρωση της οσμής στις μασχάλες, χωρίς να προκαλεί  τοπικό ερεθισμό.

Για πέλματα χωρίς ψεγάδια, αγοράζετε  αβοκάντο, τώρα τό βρίσκετε παντού, καί τρίβετε τά πέλματα των ποδιών σας μέ τίς φλόυδες του
Tο αβοκάντο περιέχει φυτοστερόλες, χοληστερόλη και τοκοφερόλη (βιταμίνη E), ουσίες που βοηθούν το ξηρό δέρμα, επειδή το τρέφουν, ενώ μειώνουν τη διαδερμική απώλεια του νερού.
Tο αβοκάντο χρησιμοποιείται γι’ αυτό το σκοπό σε πολλές κρέμες, ενώ σε σαμπουάν και μαλακτικές κρέμες μαλλιών δίνει όγκο και λάμψη στα μαλλιά.


Αν θέλετε λαμπερά μαλλιά κάντε οτι κάνουν οι γυναίκες στήν Κένυα..
Οι γυναίκες της Κένυας βάζουν γάλα στα μαλλιά και το αφήνουν για 20 λεπτά στο τριχωτό του κεφαλιού, για να βελτιώσουν τη θρέψη της τρίχας. Mετά το ξεπλένουν.
Είναι γνωστό ότι η Kλεοπάτρα έκανε μπάνιο σε γάλα!
Κάποια συστατικά του γάλακτος , απομονωμένα σε καλλυντικά, θα μπορούσαν να έχουν θρεπτική αξία. Για παράδειγμα, το μείγμα δύο πρωτεϊνών του (γαλακτολευκοματίνη και γαλακτοσφαιρίνη) σε καλλυντικά (δηλαδή έπειτα από ειδική επεξεργασία και ανάμειξη με άλλες ουσίες) υποστηρίζεται ότι έχει αντιγηραντική δράση.

 

Oι γυναίκες πού εχουν μάθει  να τρίβουν το σώμα τους στην παραλία με άμμο, κάνοντας κυκλικές κινήσεις, αποκτούν  ωραίο δέρμα και στην αντιμετωπίζουν την φοβερη και ακαλαίσθητη κυταρίτιδα.. .

 Oι κόκκοι της άμμου κάνουν πράγματι ένα είδος απολέπισης στο δέρμα και το βοηθούν να λάμψει. Mάλιστα, αν έχετε απλώσει προηγουμένως ένα λάδι ή μια λιπαρή κρέμα στο δέρμα, τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα, αρκεί να μην τρίβετε πολύ δυνατά. Eπιπλέον, λόγω της μηχανικής τριβής, αυξάνεται και η αιμάτωση της περιοχής, βοηθώντας κάπως το πρόβλημα της κυτταρίτιδας..Χρειάζεται ομως επιμονήκαι υπομονή.

 

Επιμέλεια : Γιώργος Καλτσίδης Ρούσος
Κατηγορία
Διαφήμιση
Google
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Enallax News Facebook Page
Enallax News Twitter
Όροι Χρήσης