Τετάρτη 16 Απρ 2014 beta v.2.0
  • ΔΝΤ : Πιθανόν η Ελλάδα να χρειαστεί νέα στήριξη παρά την έξοδο στις αγορές22:32 11/04/2014
Δημοσίευση : 14:53 18-06-2010

ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η τέχνη του μακιγιάζ έχει κάποια μυστικά που αξίζει κάθε γυναίκα να γνωρίζει. Αναδείξτε την ομορφιά σας έξυπνα μα πάνω από όλα σωστά!

A A

Θέλετε με το μακιγιάζ σας να μαγνητίσετε κάθε βλέμα;Δείτε παρακάτω μερικά έξυπνα μυστικά και αναδείξτε τον πιο ελκυστικό,σέξι και όμορφο εαυτό σας!

 

ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ: Αρχικά δοκιμάστε να τραβήξετε με μαλακό μολύβι μια λεπτή γραμμή κατά μήκος των πάνω βλεφαρίδων. Για πιοεντυπωσιακό, λαμπερό βλέμμα περάστε ελάχιστη λευκή ή και ασημί σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών. Οι γυριστές βλεφαρίδες δίνουν την αίσθηση ότι τα μάτια είναι πολύ μεγαλύτερα. Για να δείχνουν οι βλεφαρίδες ακόμη πιο μακριές προσέξτε πως θα τοποθετήσετε τη μάσκαρα. Ξεκινήστε απότη βάση μεκίνηση πρός τα έξω και τραβήξτε το βουρτσάκι πρός τα επάνω, κουνώνταςτα παράλληλα δεξιάκαι αριστερά.

 

ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ ΧΕΙΛΗ: Ξεκινήστε απλώνοντας ένα highligther κάτω από τη μύτη και ανάμεσα στιςκορυφέςτων χειλιών. Στη συνέχεια με ένα μολύβι για τα χείλη σε φυσική απόχρωση,σχεδιάστε προσεχτικάτο περίγραμμα, έτσι ώστε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση μεγαλύτερης επιφάνειας.Για πιοσέξικαι σαρκώδη χείληαπλώστε ένα ιριδίζον λιπ γκός στοκέντρο του χείλους με το ίδιο πινελάκι.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ: Αφού καθαρίσετε καλά τοπρόσωπο, απλώστε ελάχιστη ποσότητα κονσίλερ επάνω σε τυχόν σπυράκια ή στίγματα και σβήστε απαλά μετα δάχτυλα. Προσέξτε να χρησιμοποιήσετε τη σωστή απόχρωση κονσίλερ, διαφορετικάθα δημιουργήσετε μιαμπέζ κουκίδα, που θα μαρτυράει την προσπάθειαπου κάνατε νακαλύψετε κάτι αντιαισθητικό στο πρόσωπό σας. Για να κάνετε τοαποτέλεσμα κονσίλερ λιγότεροαισθητόχρησιμοποιείστε μια διάφανη ματ πούδρα.

 

ΚΑΛΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΦΡΥΔΙΑ: Τοσωστό σχήμαφρυδιώνβοηθά ώστε το πρόσωπο να δείχνειπιοφρέσκο. Πρίν αρχίσετε να καθαρίζετε τα φρύδια,χτενίστε τα προς τα επάνω με χτενάκι καικόψτε με ψαλιδάκι τις τριχούλες που ξεφεύγουν. Για πιο όμορφο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε μια σκιά ιδική για τα φρύδια στην κατάλληλη απόχρωση. Αν τοαποτέλεσμα φανεί έντονο σβήστε μεμια βρεγμένη μπετονέτα. Για πιο σταθερό εφέ περάστε απο επάνω λίγη ποσότητα βαζελίνης.

 

ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΜΗΛΑ: Χρησιμοποιήστε πούδρα και από επάνω ρούζ σε φυσική απόχρωση, από τη μέση των μήλων προς τα έξω.

 

ΠΙΟ ΛΕΠΤΗ ΜΥΤΗ: Για να δείχνει η μύτη πιο λεπτή απλώστε ένα highligther ή μπρονζέ ιριδίζουσα πούδρα πάνω στο κόκαλο της μύτης απαλάπρος τα κάτω. Αυτό θα φωτίσει την περιοχή και θα δημιουργήσει το εφέ πιολεπτής μύτης.

 

 

Κατηγορία
Διαφήμιση
Google
Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Διαφήμιση
Enallax News Facebook Page
Enallax News Twitter
Όροι Χρήσης